lauantai 10. lokakuuta 2015

Puppy Pawty

Viime viikolla postimies Pate toi hauskan yllätyksen. Sain minulle osoitetun kirjekuoren, josta löytyi kutsu sisältä. Kutsu oli tälle päivälle, 10.10., ja teemana oli Napso Newtonin Puppy Pawty.
(Eli suomennettuna paw = tassu ja ajatustasolla party = juhlat)
Siis elämäni ensimmäiset pentubileet! Aivan mahtavaa ja mikä kertakaikkisen hauska idea syksyn pimenevien iltojen piristykseksi!



Voin kertoa, että Napson juhlien eteen oli nähty vaivaa!

Ilmapallot koreili ikkunassa.



Paperimassasta oli valmistettu jos jonkinlaisia koristeita, joista osa johdatteli kutsuvieraita jo rappukäytävässä oikeaan kerrokseen...


Ja lisää taidetta löytyi itse juhlasalista...





Kahvipöytä notkui mitä hienoimpia tarjoiluja.



 


Pienet yksityiskohdat oli otettu huomioon, tassuprintit serveteissä...


Ja pikku shih tzuun, Napsoon, oli helppo ihastua! Valitettavasti en onnistunut tallentamaan tuota pikku ikiliikkujaa kovinkaan hyvin, sillä joka ikinen kuva oli epäselvä....
Mutta, ei hätää Napso Newtonin tarinoita ja kuvia löytyy tämän linkin takaa! Onneksi Napson Mammalla, Teresalla, näyttää olevan hyvin tarinankerronta hallussa, joten hän pääsee täydentämään Napson taustaa.
Ja Teresan äitihän on kirjailija, joten ei se omena ole kauas puusta pudonnut... eli linkin takaa löytyy rennolla otteella höystettyjä tarinoita.

Tässä yksi epätoivoinen yritykseni kuvata Napso

Toki, kyllähän pieni päivänsankari sai myös lahjoja. Meidän Rio lähetti Napsolle paketin, josta löytyi mm. Pet Headin "Puppy Fun" shampoo, vinkulelu (jaksamista vaan Teresa ja Juho!) ja heijastin sysipimeisiin iltoihin. Rio toivoo tietenkin, että Napson Mamma ja Pappa liikkuvat turvallisesti pikku Napson kanssa ulkosalla!





Mitä muuta voin sanoa kuin että Napson Mamma ja Pappa hoitivat mitä esimerkillisimmin emännän ja isännän roolia ja ilta sujui leppoisasti ja lämminhenkisesti kutsuvieraiden kanssa keskustellessa, Napson ja koiravieraiden puuhastelua seuratessa.


Kiitos Napso, Teresa ja Juho!